Amit a Guna BIOLIFTING kezelésről tudni érdemes:
A Guna BIOLIFTING egy olyan kollagén stimulációs orvos-esztétikai terápia, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A kezelési kúra hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.
– KINÉL ALKALMAZHATÓ A GUNA BIOLIFTING KEZELÉS? Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncai és csökkent bőrtónusa zavarja, vagy aki javítani szeretne stresszes, fakó, irritált bőrének állapotán.
– MIRE ALKALMAS? Az érett bőr (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) fiatalítására, feszesítésére, a ráncok csökkentésére. Az irritált, stresszes, napfénykárosodott, száraz, fakó bőr regenerálására, revitalizálására, hogy újra fiatalosan üdévé, ragyogóvá és hidratálttá váljon. Foltos, vagy diffúz hajhullás esetén a hajas fejbőr regenerálására, táplálására. Hegek esztétikai kezelésére.
– MIBEN MÁS EZ, MINT A TÖBBI ESZTÉTIKAI KEZELÉS? A Guna BIOLIFTING természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható fiatalító, regeneráló eljárás. Nem jelent mesterséges beavatkozást, így az eredeti, természetes vonásokat adja vissza.
– HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS? A steril hatóanyag dermapennel, illetve tű nélküli kozmetikai eljárással elektroporációval, mezoterápiával juttatható a bőr alatti kötőszövetbe.
– MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE EGY KEZELÉS? Kb. 30-40 percet, így akár ebédidőben is elvégezhető.
– HÁNY KEZELÉS JAVASOLT? Kúraszerűen 5–10 BIOLIFTING kezelést ajánlunk, heti vagy kétheti gyakorisággal. Félévente-évente emlékeztető kúra javasolt.
– BIZTONSÁGOS? Igen, mivel a kollagén bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és elősegítve a szöveti méregtelenítést a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.
– ALKALMAZHATÓ-E MÁS TERÁPIÁS ELJÁRÁSOKKAL EGYÜTT? Igen, a Guna BIOLIFTING alkalmazható önmagában vagy más esztétikai eljárások hatásának fokozása céljából, pl. bioszál-beültetés, ráncfeltöltés, peeling, lézeres-, RF-, IPL-, PRP/Drakula kezelések vagy esztétikai műtétek előtt és után.