Carbon Peeling: Az Új Kedvenc Bőrmegújító  Kezelés

Mi az a Carbon Peeling?

A carbon peeling, más néven karbon lézeres hámlasztás, egy forradalmi, nem invazív bőrápolási kezelés, amely mélyen tisztítja és megújítja a bőrt. Az eljárás során egy speciális szénalapú krémet viszünk fel a bőrre, majd lézerrel kezeljük azt. A szén a lézer energiáját magába szívja, és amikor a lézer elpárologtatja a szén részecskéit, azzal együtt eltávolítja a bőr felső rétegének elhalt sejtjeit és szennyeződéseit is.

Hogyan Működik?

  1. Előkészítés: A bőr megtisztítása után egy vékony réteg szénalapú krémet viszünk fel az arcra. A szén behatol a pórusokba és megköti a szennyeződéseket és az olajat.
  2. Lézeres kezelés: Egy speciális lézert használunk, amely a szénrészecskéket célozza meg és elpárologtatja azokat. A folyamat során az elhalt hámsejtek is eltávolításra kerülnek, és a pórusok mély tisztítást kapnak.
  3. Utókezelés: A kezelés után egy nyugtató maszkot és  szérumot alkalmazunk a bőrre, majd fényvédőt .

Miért érdemes kipróbálni a Carbon Peelinget?

  • Mélytisztítás: A szén képes mélyen behatolni a pórusokba és alaposan megtisztítani azokat, eltávolítva az olajat, szennyeződéseket és elhalt hámsejteket.
  • Pórusösszehúzó hatás: A kezelés segít csökkenteni a pórusok méretét, ami simább és egyenletesebb bőrfelszínt eredményez.
  • Bőrmegújítás: A lézeres hatás serkenti a kollagén termelést, ami feszesebb és rugalmasabb bőrt eredményez.
  • Aknékezelés: A carbon peeling hatékonyan kezeli az aknés bőrt, mivel a szén antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik és csökkenti a gyulladást.
  • Fájdalommentes és gyors: A kezelés fájdalommentes és gyors, így akár ebédszünetben is elvégezhető.

Kinek ájánlott a Carbon Peeling?

A carbon peeling minden bőrtípusra alkalmas, különösen azoknak, akik zsíros, aknés bőrrel küzdenek vagy csak szeretnék megújítani és felfrissíteni arcbőrüket. Az érzékeny bőrűek számára is biztonságos, mivel a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.

Mire számíthatunk a kezelés után?

A carbon peeling után azonnal látható a bőr tisztasága és frissessége. A pórusok összehúzódnak, a bőr textúrája javul, és a finom ráncok csökkennek. A legjobb eredmény elérése érdekében több kezelés is ajánlott, de már egy alkalom után is látványos javulás tapasztalható.

A carbon peeling egy innovatív és hatékony módja annak, hogy bőrünk tiszta, friss és fiatalos legyen. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a modern kezelést, jelentkezz be, és tapasztald meg te is a carbon peeling csodálatos hatásait!

Várlak szeretettel!
Időpont foglalás:
https://app.minup.io/book/madora-beauty/service/8393